FM-International Oy FINNMAP

malmi_intensityFM-International Oy FINNMAP on vuonna 1993 perustettu paikkatiedon tuotantoon erikoistunut yritys. Meillä on palveluksessamme tällä hetkellä noin 45 henkilöä. Päätuotteitamme ovat ilmakuvaukset sekä ilmakuvilta tuotettavat erilaiset paikkatietotuotteet. Ilmakuvaustoiminnasta ja kartanvalmistuksesta FM-International Oy:llä on mittava kokemus maailmanlaajuisesti vuodesta 1993 lähtien. Suomessa tehtäviä ilmakuvaukseen perustuvia kanta- ja pohjakartoituksia olemme tehneet vuodesta 2005 lähtien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYhtiön juuret  ovat 1951 perustetussa Kunnallisteknikka Oy:ssä, FM-International Oy on perustettu 1993.

Vuodesta 2004 FINNMAP on ollut osa PASCO Group’ia, joka on Japanin suurin kartoitusalan yritys. Se on perustettu vuonna 1953 ja sen liikevaihto on n. USD 350 milj. Ja henkilöstöä yli 2000.

FINNMAPin pääkonttori  sijaitsee Helsingissä Malmilla. Toimimme Suomen lisäksi tällä hetkellä Kambodzhassa, Thaimaassa, Laosissa, Bangladeshissä, Saudi-Arabiassa, Kamerunissa ja Albaniassa. Vuosien varrella olemme olleet maailmalla toteuttamassa n. 120 projektia yli 30ssa eri maassa.

Palveluvalikoimamme sisältää:
– Ilmakuvaukset
– Laserkeilaukset
– Ilmakuvien käsittely
– Maastomallinnus
– Ortokuvatuotanto
– Digitaalinen kartoitus
– Konsultointi, maarekisterin kehittäminen, koulutus, laadunvalvonta

Tytäryhtiöitä:

Aerodata International Surveys bvba, Belgium www.aerodata-surveys.com
FINNMAP Lao
FINNMAP Cambodia

FM International Oy FINNMAP
Malminkaari 5
00700 Helsinki
Finland
Phone: +358 9 2522 1700
http://www.finnmap.com/