Lentävät Mainarit 2013 ilmailutapahtuma käynnissä

EFSO RWY 16/34Lentävät Mainarit 2013 ilmailutapahtuma käynnistyi .perjantaina järjestetyllä seminaarilla, jossa keskeisenä teemana olivat nopeiden liikenneyhteyksien ja lento-pelastuspalvelun edellytysten varmistaminen eri toimijoiden näkökulmasta Keski-Lapin alueelle sekä Sodankylän lentokenttäalueen tulevaisuuden kehittäminen.

Seminaari järjestettiin Sodankylän Ilmailukerho ry:n aloitteesta yhdessä Sodankylän kunnan kanssa.

Kunnan Valtuustosalissa pidetyssä seminaarissa kunnan-, ilmailun-, kaivosteollisuuden-, kylmätestausalan- sekä yrityselämän edustajat kävivät kehityskeskustelua Sodankylän lentokentän tulevaisuuden visioista ja lentokenttäalueen monipuolisesta kehittämisestä uuden osayleiskaavan mukanaan tuomien mahdollisuuksien kautta.

Comments are closed.